Direct naar de inhoud.

Digitaal Plus Familiefilm

Een familiefilm kan in meerdere opzichten een prachtig film document worden waarin de genealogie van je familie echt tot zijn recht kan komen. Het is maar net wat je behoefte is maar het kan veelomvattend zijn. Je kan het eenvoudig houden door alleen gedigitaliseerde smalfilm beelden te gebruiken of gecombineerd met beelden uit videobanden.

Je kan een stapje verder gaan door middel van voice-over of alleen ondertiteling oude foto’s te gebruiken en te vertellen over bijzonderheden van de beelden in de foto’s.

Je kunt bijvoorbeeld filmopnames laten maken van familieleden die nu nog in leven zijn die vast nog heel veel over vroeger kunnen vertellen.

Je krijgt al met al altijd een echte familiefilm die je graag nog vaker wil bekijken omdat er ook beelden in kunnen zitten van familie die niet meer onder je zijn. Hoe fantastisch is het om, als het kan, hun stemmen weer te horen.

Een familiedag wordt op deze manier nog mooier en er zullen nog meer mooie herinneringen worden opgehaald. Er bestaan ook mogelijkheden om elk familielid een USB stick aan te bieden met daarop deze film zodat men thuis in alle rust nog eens kan terugkijken.

Het zijn allemaal verzamelde herinneringen die in een film worden gestopt om niet meer kwijt te raken.

Hoe werkt het?

Het is belangrijk om te weten wat je graag zou willen. Wanneer je geheel vrijblijvend contact met ons opneemt dan kunnen we je vertellen welke mogelijkheden er zijn en hoe jou film tot stand kan komen.

Wanneer het om een grote familie gaat zou het zomaar kunnen dat ook andere familieleden nog oude beelden hebben op smalfilm of video. Die kunnen daarin meegenomen worden.

Alles wat we hebben besproken gebruiken we om een mooie offerte te maken waarin alles staat wat nodig is om jou familiefilm te kunnen maken. We zorgen dat er ook een transparante prijsopgave komt zodat je inzicht krijgt in de kosten. Deze offerte is geheel vrijblijvend. We geven je voldoende bedenktijd, onze offertes zijn minstens 14 dagen geldig. Mocht je wijzigingen willen dan kan dat. Heb je er over nagedacht en je vindt het toch niets voor je dan is dat ook prima.

Wanneer je kiest voor Digitaal Plus Familiefilm

Wanneer je kiest voor Digitaal Plus Familiefilm dan vindt je hieronder de stappen die nodig zijn.

Stap 1

Je keuze voor Digitaal Plus Familiefilm betekent dat we reeds weten hoe de film zal worden opgebouwd. Uiteraard zullen we je keuze bevestigen.

Stap 2

Wij zijn heel erg zuinig op je herinneringen want als die onderweg kwijtgeraakt worden (per post of pakketdienst) dan heb je geen herinneringen meer om te bekijken. Wij maken daarom een afspraak met je om al je materiaal kosteloos op te halen.

Stap 3

Nu begint het echte werk en gaan we alle beeldmateriaal digitaliseren en we maken afspraken voor eventuele opnames voor het interview. In de nabewerking gaan we alle gedigitaliseerde beelden door en halen daar alle mooie stukken uit. Als er sprake is van een interview dan worden deze beelden en geluid erin verwerkt. We gaan er een mooie film maken inclusief alle aspecten die van te voren zijn besproken. Hierna wordt alles op een USB stick geplaatst met uiteraard alle gedigitaliseerde bestanden en het eventuele interview. Heb je er voor gekozen om alle familieleden een USB stick te schenken dan zorgen we dat dit ook wordt geregeld.

Stap 4

Wanneer alles klaar is nemen we contact met je op om een afspraak te maken om alles keurig netjes bij je te bezorgen, ook weer kosteloos. Het kan ongeveer 3 tot 6 weken duren, soms eerder, voordat je alles terug hebt, afhankelijk van de hoeveelheid beeldmateriaal die omgezet moet worden en alle andere aspecten die in de film zitten.

Zo eenvoudig is het!

Mocht je nog vragen hebben dan is dat geen enkel probleem. Je kunt ons dan bellen of mailen voor meer informatie.