Direct naar de inhoud.

Wie wij zijn

Natalie over William:

“Laat me je vertellen over William Jansen, mijn partner en medeoprichter van ‘De Herinneringenmakers’. Oorspronkelijk afkomstig uit de Betuwe, heeft William een rijk levensverhaal en is hij vader van twee dochters en opa van drie kleinkinderen.

Voor zijn vijftigste levensjaar was William jarenlang ondernemer in verschillende branches, maar door omstandigheden heeft zijn leven een drastische wending genomen.

Muziek, film en fotografie hebben altijd al zijn interesse gewekt; hij fotografeert al sinds zijn 18e. Ondanks zijn passie, had hij in het verleden nooit de kans gekregen om hier professioneel mee aan de slag te gaan. Dit veranderde in 2013, toen hij begon met het maken van films. Onze ontmoeting leidde tot een gedeelde passie voor dezelfde interesses, en samen zijn we gestart met ons bedrijf op het gebied van zakelijke fotografie en video.

Een klant benaderde ons met de wens om een documentaire te laten maken voor zijn kleinkinderen. Dit zette William aan het denken over het belang van herinneringen. Hij nam zijn eigen levensverhaal op voor zijn kinderen en kleinkinderen en kreeg de smaak te pakken voor meer.

Dat bracht ons tot de oprichting van ‘De Herinneringenmakers’, waarin we alles draait om het koesteren en vastleggen van kostbare momenten. Met toewijding en ervaring streven we ernaar om vele mensen te helpen om hun verhalen en dierbare herinneringen voor altijd te behouden.”

William vertelt over Natalie:

“Laten me je voorstellen aan Natalie Dufour, mijn partner en medeoprichter van ‘De Herinneringenmakers’. Natalie is geboren in Son en Breugel en is opgegroeid in Friesland en Groningen. Al vanaf haar jeugd heeft zij haar eigen bijdrage geleverd om de wereld een beetje mooier te maken. Haar interesse in biologische producten en haar bezorgdheid over zwerfafval, milieuvervuiling, dieren- en kinderleed zijn thema’s waar zij het liefst nog veel meer mee zou willen doen.

Fotografie is voor Natalie een waardevolle erfenis; zowel haar vader als haar opa waren fervente amateurfotografen. Toen wij elkaar leerden kennen, heeft ze haar passie serieus aangepakt en is ze gestart als professioneel fotograaf. Gedurende de tijd heb ik gemerkt dat haar interesses zijn verschoven. Ze is nog steeds actief in ons bedrijf, maar nu vooral achter de schermen. Daar voelt ze zich prettig bij en ze kan mij daarmee veel beter ondersteunen in ons bedrijf.

Haar betrokkenheid en inzet dragen bij aan de missie van ‘De Herinneringenmakers’, waarin we samen streven om kostbare momenten vast te leggen en waardevolle herinneringen te bewaren voor de toekomst. Natalie’s passie en toewijding zijn onmisbaar en maken haar een onmisbare steunpilaar in ons bedrijf.”