Direct naar de inhoud.

Ontdek de magie van Digitaal Plus

Bij Digitaal Plus begrijpen we hoe waardevol herinneringen zijn. In een wereld waar oude beelddragers zoals 8 mm smalfilm (normaal8/super8) en videobanden steeds verder achteruitgaan, wordt digitalisering steeds belangrijker om die kostbare momenten te behouden. Met onze Digitaliseringsservice bieden we een eenvoudige en directe overdracht van je ingeleverde banden naar digitaal formaat, waarbij we de authenticiteit van je herinneringen behouden.

Maar bij Digitaal Plus gaan we verder dan alleen digitalisering. We bieden je een bijzondere kans om je herinneringen te verrijken met een persoonlijk tintje. We nodigen je uit om het verhaal op te nemen van bijvoorbeeld ouders of grootouders die nog veel over vroeger kunnen vertellen. Door hun stemmen en verhalen toe te voegen, creëren we een unieke film met een blijvende impact. Hiermee geven we je dierbare herinneringen een extra betekenis en waarde.

Het resultaat is een film die niet alleen de beelden van het verleden vastlegt, maar ook de levendige stemmen en verhalen van geliefden bewaart. Zo worden je herinneringen een kostbare erfenis die je kunt koesteren en delen met degenen die na je komen.

Bewaar het verleden en geef het door aan de toekomst met onze Digitaliseringsservice en Digitaal Plus. Jouw herinneringen blijven voor altijd bewaard en kunnen gedeeld worden met de volgende generaties. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om je kostbare herinneringen een nieuw digitaal leven te geven!

Vang je dierbare momenten in een unieke Familiefilm – een prachtige herinnering met Digitaal Plus!

Steeds vaker worden er familiedagen georganiseerd waarbij het vertonen van een film van vroegere tijden een prachtige gelegenheid biedt. Samen kijken naar dierbare herinneringen versterkt de familieband en zorgt voor onvergetelijke momenten.

Aan het einde van zo’n bijzondere dag bieden wij de perfecte mogelijkheid om elk familielid een USB-stick te geven, zodat ze de film thuis opnieuw kunnen bekijken en die mooie momenten kunnen herbeleven. Wij regelen dit graag voor jou. Geniet samen van de gedeelde geschiedenis en creëer blijvende herinneringen voor de toekomst.

Met Digitaal Plus geven we je familiemomenten een nieuw digitaal leven en zorgen we ervoor dat jullie kostbare herinneringen voor altijd bewaard blijven. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van je familiefilm een waardevol en betekenisvol aandenken voor de hele familie!

Ontdek het verschil tussen Digitaliseer Service en Digitaal Plus en kies jouw perfecte herinneringservaring!”

Met onze Digitaliseer Service bieden we een eenvoudige en directe overdracht van je ingeleverde banden naar digitaal formaat. Je ontvangt het exacte materiaal zoals het is, zonder bewerkingen. What you see is what you get!

Kies je voor Digitaal Plus, dan gaan we een stap verder. Je hebt de mogelijkheid om aan te geven welke delen van de banden voor jou belangrijk zijn. Wij halen deze hoogtepunten eruit en creëren een mooi samenvattend verhaal. Zo krijg je een overzichtelijk en betekenisvol resultaat met de meest waardevolle momenten van je opnames.

Kortom, onze Digitaal Plus-service biedt een speciale touch door het creëren van een boeiende samenvatting met de hoogtepunten van je ingeleverde banden. De Digitaliseer Service daarentegen is ideaal als je het originele materiaal onbewerkt wilt behouden. De keuze is aan jou!

Geef je film een grotere meerwaarde!

Bij onze service is het mogelijk om het verhaal van je dierbare ouders of grootouders op te nemen. Hun waardevolle herinneringen kunnen zo worden toegevoegd aan de film, waardoor het een nog persoonlijker en betekenisvoller geheel wordt. Ook staan we open voor andere (creatieve) ideeën die je hebt om aan de film toe te voegen.

Het eindresultaat is een film die precies zo lang is als je zelf wilt, zodat het perfect aansluit bij jouw wensen. Een film waar je met plezier naar kijkt en die je koestert als een waardevol aandenken aan het verleden.

Als extra bonus ontvang je alle andere gedigitaliseerde bestanden op een handige USB-stick. Dit betekent dat je niet alleen van de samengestelde film kunt genieten, maar ook alle andere gedigitaliseerde films op elk gewenst moment kunt bekijken.

Geef je kostbare herinneringen een nieuw leven en creëer een film vol emotie, verhalen en dierbare momenten. Neem contact met ons op en ontdek de magie van digitale storytelling!

“Geef je oude beelden een nieuw digitaal leven – ontdek hoe eenvoudig het is!”

Stap 1: Inventarisatie

Wanneer je alle banden en/of tapes bij elkaar hebt dan kan je op de pagina “Tarieven” bekijken welke keuze je wilt maken voor de lengte van je film die past bij je budget. Je vindt er een knop die naar het bestelformulier gaat. Je vult het formulier in en je krijgt direct de kosten te zien, wat wel zo prettig is. Heb je specifieke wensen of bijzonderheden dan kan je dat daar in vermelden. Je kunt ook meteen naar het bestelformulier gaan door hier te klikken.

Stap 2: Haal en Breng Service

Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen, regelen we het ophalen van de banden. We nemen daarvoor dezelfde dag of uiterlijk een dag later contact met je op.

Stap 3: Digitaliseren met eventuele verhaallijn

We gaan aan de slag met het digitaliseren van alle banden en/of tapes. Daarna worden alle slechte stukken eruit gehaald en uit al het materiaal kiezen we de mooiste beelden uit. Hiervan maken we een film met de tijdsduur die je vooraf hebt bepaald.

Stap 4: Aflevering

Zodra het volledige proces is voltooid, nemen we contact met je op om de aflevering te regelen. We zorgen ervoor dat je al het gedigitaliseerde materiaal in handen krijgt. Dus niet alleen de door ons gemaakte film maar ook al het gedigitaliseerde materiaal, alles op een USB-stick.

Bij ons staat persoonlijke service hoog in het vaandel, dus we zorgen ervoor dat je tevreden bent met het eindresultaat. Jouw kostbare herinneringen worden met zorg behandeld en met onze digitale expertise krijg je een betekenisvol eindproduct dat je kunt koesteren en delen met dierbaren.

Wacht niet langer, bewaar je kostbare herinneringen voor altijd!

Zo eenvoudig is het!