Direct naar de inhoud.

Digitaal Plus Standaard

Met Digitaal Plus Standaard gaan we dus een stap verder dan alleen digitaliseren. Zo worden alle gedigitaliseerde bestanden doorgenomen en daar halen we de mooiste korte beelden uit. We proberen alles op chronologische volgorde te krijgen zodat het tijdsverloop in de film klopt. Het eindresultaat is een film met een tijdsduur die je zelf hebt bepaald en waar je graag naar kijkt. Daarnaast ontvang je op een USB stick alle andere gedigitaliseerde bestanden waardoor je ook die films nog kunt bekijken.

Hoe werkt het?

Elke videoband heeft een eigen speelduur. VHS heeft de langste, die kan ruim 4 uur aan beelden bevatten. De kleinere banden vaak een kortere speelduur. Alles bij elkaar genoeg voor vele uren kijkplezier. Het is dan ideaal om een compilatie te hebben die een stuk korter is bijvoorbeeld 60 minuten. Genoeg om alle mooie momenten die er op staan nog eens mee te maken. Mocht je een langere speelduur willen dan laat je ons dat weten, wij kunnen je daarin adviseren.

Op het moment dat je dit wilt stuur je ons een email met daarin het aantal videobanden die je wil laten digitaliseren. Je kiest een afspeelduur die past bij je budget. Je geeft aan of je gebruik wil maken van onze Breng en Haal Service en als laatste je gegevens zoals naam, adres, woonplaats en mobiel/telefoon nummer.

Wanneer je kiest voor Digitaal Plus

Wanneer je kiest voor Digitaal Plus dan vindt je hieronder de stappen die nodig zijn.

Stap 1

Stuur ons een email waarin je aangeeft wat je wil laten digitaliseren en je keuze voor Digitaal Plus Standaard en de speelduur (die overeenkomt met je budget). Voor de prijzen kan je terecht op de pagina Tarieven. Je vermeldt ook of je gebruik wil maken van onze Breng en Haal Service of niet. Vergeet ook niet dat er een USB stick nodig is! Zodra je alles in kaart hebt gebracht stuur je de mail voorzien van naam, adres, woonplaats en mobiel/telefoon nummer.

Stap 2

Wij zijn heel erg zuinig op je herinneringen want als die onderweg kwijtgeraakt worden dan heb je geen herinneringen meer om te bekijken. Wij maken daarom een afspraak met je om al je materiaal op te halen of je komt het zelf naar ons brengen. Op de pagina Haal en Breng Service staat alles wat je wil weten daarover. We raden je aan deze pagina te lezen.

Stap 3

Nu begint het echte werk en gaan we alle beeldmateriaal digitaliseren. In de nabewerking gaan we alle beelden door en halen daar alle mooie stukken uit waarvan we een mooie film maken met een afspeelduur die je van te voren hebt bepaald. Hierna wordt alles op een USB stick geplaatst met uiteraard alle gedigitaliseerde bestanden.

Stap 4

Wanneer alles klaar is nemen we contact met je op om een afspraak te maken om alles te retourneren. Het kan ongeveer 3 tot 4 weken duren, soms eerder, voordat je alles terug hebt, afhankelijk van de hoeveelheid beeldmateriaal die omgezet moet worden.

Zo eenvoudig is het!

Mocht je nog vragen hebben dan is dat geen enkel probleem. Je kunt ons dan bellen of mailen voor meer informatie.